Támogassa egészség ezzel az eszközzel, ami 40%-kal eredményesebb mint az átlagos gyümölcscentrifugák. Például készíthet egészséges zöldség smoothie-t a reggelihez, vagy okozzon örömet gyermekeinek a kitűnő és egyben tápláló gyümölcsös desszertekkel, amit joghurttal vagy túróval is kiegészíthet.A gyorsabb forgású Concept LO-7065 zöldség-és gyümölcscentrifuga 3 az 1-ben készülék. Lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy számos módon használhassa. Smoothie-szűrőjének köszönhetően, például különböző állagú és tápláló gyümölcsleveket készíthet. A centrifuga működése közben visszamaradt gyümölcshús csaknem teljesen száraz, de ezt is fel lehet később használni, például lepények elkészítéséhez. Csúszásgátló talpai biztosítják a megfelelő biztonságot működése közben. A készülék annyira csendes, hogy nem is hallható működés közben, így biztosan nem fogja zavarni családtagjait sem.A 75 mm átmérőjű gyümölcsadagoló nyílásnak köszönhetően egyszerű használatot ígér. A széles töltőnyílás lehetőséget ad arra, hogy a gyümölcsöket egészben is behelyezhesse, így többé nem kell időt pazarolnia a szeletelésre. A gyümölcslé- és a visszamaradt gyümölcshús tartály űrtartalma 1-1 liter. A készülék teljesítménye 240 W. A visszamaradt gyümölcshús csaknem teljesen száraz. A készülék segítségével elkészíthet zöldséges fasírtokat vagy lepényeket. Az ANTI-DROP csöpögést gátló zár megteremti annak a lehetőségét, hogy kicserélje a gyümölcslével teli tartályt anélkül, hogy megtisztítaná a gyümölcscentrifuga belsejét, vagy leállítaná azt. Egyszerűen csak pattintsa fel, cserélje ki a tartályt, majd pattintsa vissza. Mennyire egyszerű!A lassabb fokozatú LO-7065 Home Made Juice a ribizlire specializálódott! Nem minden prés és gyümölcscentrifuga képes megbirkózni ezzel a gyümölccsel. A Concept LO-7065 2 perc alatt kinyeri 1,5 kg ribizli levét.Kiegészítői:
1 db kefe a szűrő tisztításához
1 db gyümölcslé tartály – 1 l
1 db (száraz) gyümölcshús tartály – 1 l
1 db szűrő a smoothie készítéséhez
1 db szűrő a hideg desszertekhez
1 db nyomórúd
További fényképek és információk ...