A lassú főzőedény tökéletes segítség sűrű levesek, főtt húsok vagy raguk elkészítésénél, amelyeket a lassú főzés módszerével főzhetünk meg. Ez a módszer az alacsony hőmérsékleten és a hosszú főzési időn alapszik. Közben a zöldségben megmaradnak a vitaminok, aromák és hatóanyagok, a hús pedig puha és szaftos marad. A Klarstein Bankett lassú főzőedény így különösen egészséges eredményeket és intenzív ízélményt tesz lehetővé. A Klarstein lassú főzőedény két részből áll: a fedeles belső kerámiafazék teret kínál a kívánt hozzávalóknak; a külső berendezés pedig egy 320 W-s fűtőtesttel rendelkezik, amely felmelegíti a belső fazekat. Előny: a tradicionális fazekakkal ellentétben a kerámiafazék egyenletesen melegszik fel, és tökéletesen oszlatja el a meleget az élelmiszerek körül. Az elkészítés után a fekete mázas főzőbetétet külön kivehetjük. Használhatjuk gratinírozásra a sütőben, vagy az asztalra is tehetjük, szép tálalóedényként használva. További előny: az alacsony hőmérsékletnek köszönhetően az esetleges odaégetés vagy túlfőzés lehetőségét gyakorlatilag kizárhatjuk. 6,5 literes térfogatával a főzőbetét elég helyet kínál minden étel számára, legyen az sült hús, hal, vagy zöldségleves az egész család számára. A Klarstein lassú főzőedény irányítása teljes mértékben a berendezés elülső felén található egyszerű vezérlőpanel segítségével történik. Itt állíthatjuk be a háromfokozatú üzemeltetési hőmérsékletet - magas, alacsony, vagy hőmegtartó. A 12 órás főzési fázis előbeállított, melynek eltelte után a lassú főzőedény automatikusan átvált a 6 órás hőmegtartó funkcióra. Egy gomb lenyomásával 30 perces lépésekben saját főzési időt is beállíthatunk 30 perc és 12 óra között. Így a lassú főzőedény egy teljesen új konyhai élményt nyújt: a régi és új kedvelt ételek saját magukat főzik meg. A profik a lassú főzőedényt reggel munka előtt megtölthetik és bekapcsolhatják- este pedig örülhetnek a tökéletesen elkészített ételnek. Választható színek: piros
További fényképek és információk ...