A Klarstein lassú főzőedény egy praktikus konyhai berendezés ínyencek számára. A lassú főzőedény tökéletes segítség például sűrű levesek, főtt húsok vagy raguk készítésénél, a lassan főzés módszerével. Ez a módszer az alacsony hőmérsékleten és a hosszú főzési időn alapszik, így teszi lehetővé a különösen egészséges eredményeket és intenzív ízeket. A Klarstein lassú főzőedény két részből áll: a nehéz, fedővel ellátott belső kerámiaedénybe tehetjük a kívánt hozzávalókat; a külső berendezés egy fűtőtesttel rendelkezik, amely a belső edényt melegíti. Előny: a hagyományos fazekakkal ellentétben ez a kerámiaedény egyenletesen melegszik fel, így tökéletes eredményeket érhetünk el. A számos órán át tartó párolás következtében a hús és a hal különösen szaftos marad. További előnye: gyakorlatilag kizárt, hogy véletlenül leégessük, túlfőzzük az ételt. A lassú főzőedény tulajdonságaival egy teljesen új élményt nyújt a konyhában: régi és új kedvenc ételeink mintha saját magukat főznék meg. A lassú főzés szakértői elég, ha munkába menet előtt reggel megtöltik és bekapcsolják a lassú főzőedényt - este pedig örülhetnek a tökéletesen elkészített ételnek.
További fényképek és információk ...