Ezennel az ön konyhája is professzionális konyhastúdióvá válhat! A Klarstein Deepdive Sous-vide Garer lassú főzővel tökéletes steaket, ropogós zöldségeket vagy aromatikus halételeket készíthet, az ujja megégetése nélkül. A Klarstein Deepdive Sous-Vide főzővel mindössze a következő a feladata: a főzéshez szükséges nyersanyagokat - húst, zöldséget, gyümölcsöt - a fűszerekkel és a pácokkal együtt vákuumzacskóba tenni, és beállítani a megfelelő főzési időtartamot és hőmérsékletet a készüléken. A cirkulációs rendszernek köszönhetően a főzés alatt a készülék megtartja az állandó hőmérsékletet maximum 0,1 °C-os ingadozással. Az 550 Wattos teljesítménynek köszönhetően az eltávolítható, tapadásmentes alumíniumból készült 8 literes belső fazék egyenletesen melegszik fel 40 - 99 °C között, és ezáltal gondoskodik a sikeres ételkészítésről. Főzés közben 0,5 Celsius fokonként állítható a hőmérséklet, amelyet azután a lassú főző végig fenntart. A főzés időtartama 10 perces fokozatokkal állítható be, 1 órától egészen 24 óráig - tökéletesen alkalmazkodik az adott étel igényeihez. Minden beállítás az egyszerű vezérlő panel segítségével szabályozható a készülék elülső oldalán. Az LCD kijelző vizuálisan is támogatja a választási lehetőségeket. Természetesen a készüléket nem csak vákuumos főzésre használhatja, probléma nélkül kipróbálhatja normál, alacsony hőfokon való főzésre, melegítésre vagy melegen tartásra is. Használat után a tisztítás következik, amelyben a Klarstein szintén segíti önt. A kivehető betét és a fedő is mosható mosogatógépben. Legyen profi a konyhában: A Klarstein Deepdive Sous-Vide főzővel megnyílik ön előtt a világ az aromás és egészséges ételek felé.
További fényképek és információk ...