Most az ön konyhájából is profi főzőstúdió válhat! A Klarstein Spa Vide sous-vides főzőedénnyel a kiváló steakek, ropogós zöldségek vagy aromás halételek nagyon jól sikerülnek anélkül, hogy megégetné az ujjait. A Klarstein Spa Vide sous-vide főzőedény egy egyszerű belépőjegy az egészséges és ízletes főzés világába. Az egyetlen, amit tennie kell, hogy a kívánt élelmiszereket (a húst, a halat, a zöldséget vagy a gyümölcsöt) a fűszerekkel vagy páccal együtt bezárja egy vákuumos zacskóba, és beállítja a megfelelő időt és a főzés hőmérsékletét a Spa Vide készüléken. A beépített körforgásos rendszernek köszönhetően a hőmérséklet ellenőrzése a belsejében olyan egyszerű, amilyen még sosem volt: a víz permanens körforgásának köszönhetően a hőmérséklet a teljes főzőtérben szinte állandóan egyforma - minimális 0,1 °C eltéréssel a főzés teljes ideje alatt! Csak így lesz biztos, hogy a sous-vide főzés vagy az alacsony hőmérsékleten való főzés során nem keletkeznek részek hideg vízzel, ahol az élelmiszerek nem főnének meg teljesen, vagy a cukor nem bomlana le. Röviden: a körforgásos technika a SlowCooking és a sous-vide főzés sikerének kulcsa. A nagy, 700 wattos teljesítmény a belső, 8 literes alumínium fazekat a SlowCooker készülék 40 - 90 °C hőmérsékletűre melegíti fel, így gondoskodva az élelmiszerek egyenletes felmelegítéséről. A hőmérsékletet 0,1 °C-os lépésekben állíthatja be. A főzés idejét 1 vagy 30 perces lépésekben állíthatja be 10 perc és 72 óra között - tökéletes a kívánt eredmény elérésére. Minden beállítást a vezérlőpanellel állíthat be, amely a készülék elülső oldalán található. A nagy LCD kijelző optikailag segít a kiválasztásban. A sous-vide főzésen kívül a Klarstein Spa Vide főzőedényt használhatja hagyományos főzésre is, alacsony hőmérsékleten, vagy ételek felmelegítésére, illetve melegen tartására. Váljon profivá a konyhában: a Klarstein Spa Vide sous-vide főzőedény megnyitja ön előtt az aromás és egészséges főzés világát alacsony hőmérsékleten.
További fényképek és információk ...